MÜZEMİZ İSTANBULDA GEZİLEBİLECEK YERLER ARASINDA

AskMen Türkiye, Onedio ve UcakBileti.com haber sitelerinde Hilme Nakipoğlu Fotoğraf Müzesi ile ilgili verdikleri haberleri bizlerde haber sayfamızda yayınlayarak onlara teşekkür ediyoruz.

İstanbul'un En İlginç Müzeleri

İşadamı Hilmi Nakipoğlu'nun 900 fotoğraf makinesini bir araya getirdiği Hilmi Nakipoğlu Fotoğraf Makineleri Müzesi'nde en eski fotoğraf makinesi 1896 tarihli. Müzede 1900'lere ait el yapımı makineleri, ahşap üzerine deri kaplanmış körüklü makineleri ve 52 adet orijinal Leica marka fotoğraf makinesini görebilirsiniz.

Haber Kaynağı: AskMen Türkiye

Sevgiliniz ile Birlikte İstanbul'da Yapabileceğiniz 19 Hesaplı ve Eğlenceli Aktivite

Türkiye'nin ilk ve tek fotoğraf tarihi müzesi olan ve fotoğrafın tarihini keşfedebileceğiniz saklı müze Hilmi Nakipoğlu Fotoğraf Makineleri Müzesi'ni gezilebilir. Fotoğrafı ve fotoğraf makinelerini yaşam tarzı haline getirmiş, tutkununda ötesine taşımış bir koleksiyoner ve eğitim gönüllüsü olan Hilmi Nakipoğlu’nun Bakırköy’de açtığı müze, hafta içi her gün 09:00- 17:00 saatleri arasında gezebilirsiniz.

Haber Kaynağı: Onedio

Bakırköy'ün Gezilecek 10 Yeri

Fotoğrafa, fotoğraf makinelerine ve tarihe ilgisi olanlar için kesinlikle uğranılması gereken bir noktadır Hilmi Nakipoğlu Fotoğraf Makineleri Müzesi. Oldukça uzun zaman öncesinden günümüze dek kullanılmış olan çok sayıdaki fotoğraf makinesinin sergilendiği müze inanılmaz bir tarih merkezidir.

Haber Kaynağı: UcakBileti.com.tr